• تیم محتوای وبپیما
  • چهارشنبه 21 خرداد 1404
  • 4 دقیقه

وعده مخصوص طرشتی ها در تهران

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر وبپیما به نقل از همشهری - طرشتی ها نیز مانند اهالی دیگر آبادی های تهران قدیم عمدتا با محصولات در دسترس خود غذا طبخ می کردند، مانند نان طرشتی که با محصولات کشاورزی و آرد مرغوب طرشت پخته می شد و هواخواه بسیار داشت. طرشتی ها وعده های غذایی خاصی نیز داشتند که با فرهنگ و سبک زندگی اهالی این آبادی مرتبط بود. در آداب غذایی طرشتی ها وعده ای به نام «آب ناهار» وجود داشت، اصطلاحی که هنوز میان اهالی قدیمی طرشت رایج است و این وعده را به سیاق گذشته میان وعده های غذایی روزانه خود حفظ کرده اند.

طرشتی ها آب ناهار را بعد از صرف صبحانه و پیش از صرف ناهار می خوردند. آنها حوالی ساعت۱۰ سفره می انداختند و غذاهای سبک طبخ می کردند. آب ناهار در دورهمی ها، گشت و گذار در طبیعت و یا زمانی که کشاورزان برای کار به مزرعه می رفتند صرف می شد. آب ناهار آنقدر در طرشت رایج بود که حتی در گذشته دانش آموزان در مدرسه نیز وعده آب ناهار با خود می بردند. همه دانش آموزان یک بسته با خود داشتند که معمولا شامل نان و پنیر و غذاهای ساده دیگر بود.

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین