اروز تاپادو؛ پلو اسپانیایی که 20 دقیقه ای حاضر می شود
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.
مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو
روغن مایع ۱/۴ فنجان
پیاز بنفش خردشده ۱ عدد
سیر خردشده ۲ پر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده ۱/۲ فنجان
کشمش ۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده ۱/۳ فنجان
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه کرده، سپس کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.
برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم.
بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم
کاسه را به آرامی از روی مواد بر می داریم.
می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.
منبع: ایرنااین خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین