سرویس مجله - گرمکردن فر پیش از پخت ، نقش تعیینکنندهای در بافت، طعم و کیفیت نهایی غذا و شیرینی دارد و از خراب شدن شیرینیها جلوگیری میکند.
سرویس مجله - سوپ گوجه و پنیر نوعی سوپ کرمی و لطیف است که با سبزیجات، مرغ و پنیر تهیه میشود و بسیار مقوی است.
سرویس مجله - با نگاه به صفحات اینستاگرام، میبینیم که گیاهان خانگی چقدر محبوب شدهاند. اما محبوبیت آنها تنها به زیباییشان نیست؛
سرویس مجله - نان به عنوان اصلیترین ماده غذایی در سفره ایرانیان، نقشی کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد؛ با این حال، شیوه خرید و نگهداری نان میتواند تأثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات غذایی در جامعه داشته باشد.
سرویس مجله - طاسی الگوی مردانه یا آلوپسی آندروژنیک نوع رایجی از ریزش مو است که مردان را معمولا در اواخر دهه ۲۰ و اوایل دهه ۳۰ زندگی تحت تأثیر قرار میدهد.
سرویس مجله - پدیدهای به نام اثر فارادی(FE)، اولین بار در سال ۱۸۴۵ توسط مایکل فارادی توصیف شد و برخی از اولین شواهد برهمکنش بین مغناطیس و امواج نوری را ارائه داد.
سرویس مجله - یک متخصص تغذیه میگوید: کپسولهای امگا۳ باید حتما دو ویژگی را داشته باشند. وگرنه نباید خریداری و مصرف شوند.
سرویس مجله - این ۲۰ روش ساده، شروع خوبی برای یک سبک زندگی پایدار است و نشان میدهد که تغییرات کوچک روزانه هم میتوانند تاثیر بزرگی روی محیط زیست داشته باشند.
سرویس مجله - حادثه تلخ تصادف رانندگی خانواده اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیسجمهور، و تصمیم بزرگ او برای اهدای اعضای دختر و پسر خردسالش باعث شد اهمیت نهادینه شدن فرهنگ اهدای عضو در ایران بار دیگر موردتوجه قرار بگیرد.
سرویس مجله - تحقیقات جدید نشان میدهد برخی میوهها بیش از آنچه فکر میکنید در محافظت از کلیهها نقش دارند. مصرف منظم میوههایی مثل سیب، انگور قرمز و بلوبری میتواند خطر بیماریهای کلیوی را بهطور قابلتوجهی کاهش دهد.
سرویس مجله - یک مطالعه بلندمدت در ژاپن نشان میدهد افرادی که بیشترین میزان ریبوفلاوین (ویتامین B۲) را از طریق غذا مصرف میکنند، تا ۴۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به دمانس ناتوانکننده قرار میگیرند. این تحقیق که در مجله European Journal of Clinical Nutrition منتشر شده، بار دیگر نقش تغذیه را در سلامت مغز برجسته میکن
سرویس مجله - تایتانیک فقط یک نماد فنی و انسانی نیست؛ این کشتی در ماه آوریل ۱۹۱۲ عملاً یک شهر کوچک بود که رستورانها و غذاهای جداگانهای برای هر طبقه ارائه میداد.