دستور تهیه هویج پلو برای سحری
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: هویج پلو با مرغ ریش ریش یک غذای کامل با پروتئین، فیبر و کربوهیدرات کافی برای وعده سحری محسوب می شود.
نام غذا: هویج پلو با مرغ ریش ریش
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
برای ۵ نفر
مواد لازم:
برنج: ۴ لیوان
هویج: ۵ عدد
کره: ۵۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱.سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل آب پز کنید. بعد از سرد شدن آن را ریش ریش کنید.
۲.هویج ها را خلالی خرد کنید و به همراه کره و شکر روی حرارت ملایم تفت دهید.
۳.مرغ ریش ریش شده، زعفران دم کرده و زرشک را به هویج ها اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود.
۴.برنج را بشویید، در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن، آن را آبکش کنید.
۵.کف قابلمه را سیب زمینی یا نان بگذارید تا ته دیگ شود. برنج و مواد هویجی را لایه لایه در قابلمه بریزید و هویج پلو را دم کنید.
نکته: می توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین هویج پلو استفاده کنید.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین