دستور تهیه رشته پلو با خرما و کشمش، سحری گرم و مقوی
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: رشته پلو با خرما و کشمش به دلیل داشتن مواد غذایی پرخاصیت مثل خرما و کشکش، قند طبیعی دارد و می تواند روزه داران را برای ساعات طولانی تری سیر و پرانرژی نگه دارد.
نام غذا: رشته پلو با خرما و کشمش
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۴۵ دقیقه
برای: ۴ نفر
مواد لازم:
برنج: ۲ لیوان
رشته پلویی: ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
کشمش: نصف لیوان
خرما: ۱۰ عدد
زعفران دم کرده: نصف قاشق چای خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.برنج را بشویید و بگذارید بپزد. سپس رشته پلویی را خرد و در ۵ دقیقه آخر پخت به برنج اضافه کنید.
۲.برنج و رشته را خوب هم بزنید تا به هم نچسبند. بعد آن را آبکش کنید و بگذارید دم بکشد.
۳.پیازهای خلالی را به همراه ادویه ها در روغن داغ تفت دهید. بعد کشمش و خرما را به آن اضافه کنید و زعفران دم کرده در آن بریزید تا مواد نرم شود.
۴.رشته پلو را در ظرف مناسب بکشید و روی آن مخلوط کشمش و خرما بریزید.
نکته: رشته خیلی زود نرم و له می شود. پس دقت کنید که بیش از حد در آب جوش نماند.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین