• تیم محتوای وبپیما
  • چهارشنبه 18 تیر 1404
  • 10 دقیقه

خشک کردن گل های طبیعی به 4 روش ساده

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - خشک کردن گل های طبیعی یکی از روش های موثر برای حفظ زیبایی و ماندگاری آنها است که این روزها بسیار محبوب شده است. با بهره گیری از روش های متنوع خشک کردن، می توان علاوه بر حفظ رنگ و زیبایی گل های طبیعی، از آنها به مدت طولانی در تزئینات و هدایا استفاده کرد.

آشنایی با تکنیک های اصولی خشک کردن گل ها، کلید موفقیت در حفظ طراوت و فرم طبیعی آن هاست. در این مطلب قصد داریم بهترین روش های خشک کردن گل های طبیعی را به شما آموزش دهیم.

۱- خشک کردن در هوای آزاد

فرارو نوشت: ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش، خشک کردن در هوای آزاد است. این روش دوستدار محیط زیست است و از هیچ گونه ماده شیمیایی استفاده نمی کند. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

گل های تازه و شکفته را با ساقه بچینید.
برگ های اضافی را جدا کنید.
ساقه ها را با کش به یکدیگر ببندید.
گل ها را به صورت وارونه در مکانی خشک، خنک و دور از نور مستقیم آویزان کنید.
می توانید در طول خشک شدن، شکل ساقه ها را مطابق سلیقه و نوع چیدمان دلخواه تنظیم کنید.

۲- پرس کردن

این روش برای ساخت بوک مارک، جواهرات، صابون های تزیینی، کیک و کارت دعوت مناسب است. برای پرس کردن گل مراحل زیر را دنبال کنید:

گل ها را ابتدا در میان دو لایه کاغذ مومی یا روغنی و سپس میان دو تخته چوب قرار دهید و با استفاده از پیچ و مهره ثابت کنید. (می توانید از یک کتاب سنگین نیز برای این کار استفاده کنید.)
پس از دو تا چهار هفته، گل های کاملاً خشک خواهند شد.

۳- استفاده از سیلیکاژل

بهترین روش برای خشک کردن گل های ظریف استفاده از سیلیکا ژل است. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

یک ظرف دردار و پلاستیکی بزرگ تهیه کنید.
حدود ۲ سانتی متر از کف ظرف را با پودر سیلیکاژل بپوشانید.
گل ها را به صورت ایستاده در ظرف بچینید و روی آنها را کاملا با سیلیکاژل بپوشانید.
پس از یک تا سه هفته، سیلیکاژل را به آرامی از گل ها جدا کنید. می توانید از سیلیکاژل مجدد استفاده نمایید.

۴- استفاده از گلیسیرین

در این روش، گلیسرین به جای آب در بافت گل نفوذ کرده و موجب می شود ظاهر گل ها نرم، انعطاف پذیر و درخشان باقی بماند. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

یک واحد گلیسرین را با دو واحد آب ترکیب کنید.
ساقه گل ها را در محلول قرار دهید.
پس از جذب گلیسرین، گل ها را خارج کرده و در هوای آزاد خشک کنید.

بهترین گل ها برای خشک کردن

هوای آزاد: گل های مقاوم با ساقه محکم مانند گندم، رز، آمارانت، سلوسیا، لاوندر، اکالیپتوس، یارو و گومفرنا.

پرس کردن: گل های ظریف با رطوبت کم نظیر بنفشه، لارکسپور ، فراموشم نکن، ارکیده کوچک، کاسموس، مارجورام، گلبرگ رز و دلفینیوم.

سیلیکا: گل های حساس مانند نیلوفر آبی، رز و داوودی.

گلیسرین: هر گلی که نیاز به انعطاف و درخشش داشته باشد؛ مانند برگ سرخس، ماگنولیا و گل های کروی هورتانسیا.

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین