• تیم محتوای وبپیما
  • پنج شنبه 16 اسفند 1403
  • 3 دقیقه

فوت و فن درست کردن نخودپلو در خانه

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: درست کردن نخود پلو برای وعده سحری زمان زیادی نمی برد، اما این غذا خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و سرشار از مواد غذایی مغذی است.

نام غذا: نخودپلو

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۸۰ دقیقه

برای : ۵ نفر

مواد لازم:

پیاز: یک عدد

مرغ: ۸۰۰ گرم

شوید خشک یا تازه: ۲ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی تازه یا کنسروی: یک و نیم لیوان

برنج: ۳ لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.تکه های مرغ را آب پز کنید و سپس با پیاز خلالی تفت دهید.

۲.نخودفرنگی تازه یا کنسروی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
۳.ادویه ها را اضافه کنید و یک استکان آب روی مواد بریزید تا کامل بپزد.

۴.برنج را بشویید و در آب جوش بریزید. بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید.

۵.مواد داخل تابه را با برنج لایه به لایه در قابلمه بریزید و آن را با حرارت کم دم کنید.

نکته: مواد تابه باید بدون آب اضافه باشد، وگرنه نخودپلو شفته می شود.

فوت و فن درست کردن نخودپلو در خانه

منبع: روزنامه همشهری

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین