فوت و فن درست کردن نخودپلو در خانه
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: درست کردن نخود پلو برای وعده سحری زمان زیادی نمی برد، اما این غذا خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و سرشار از مواد غذایی مغذی است.
نام غذا: نخودپلو
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۸۰ دقیقه
برای : ۵ نفر
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
مرغ: ۸۰۰ گرم
شوید خشک یا تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی تازه یا کنسروی: یک و نیم لیوان
برنج: ۳ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.تکه های مرغ را آب پز کنید و سپس با پیاز خلالی تفت دهید.
۲.نخودفرنگی تازه یا کنسروی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
۳.ادویه ها را اضافه کنید و یک استکان آب روی مواد بریزید تا کامل بپزد.
۴.برنج را بشویید و در آب جوش بریزید. بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید.
۵.مواد داخل تابه را با برنج لایه به لایه در قابلمه بریزید و آن را با حرارت کم دم کنید.
نکته: مواد تابه باید بدون آب اضافه باشد، وگرنه نخودپلو شفته می شود.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین