• تیم محتوای وبپیما
  • شنبه 18 اسفند 1403
  • 3 دقیقه

چطور برای سحری سیب پلوی کرمانشاهی بپزیم؟ + فوت و فن ها

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: سیب پلوی کرمانشاهی یک غذای قدیمی و محلی است که مواد اولیه آن در دسترس است و تهیه آن یک ساعت بیشتر زمان نمی خواهد.

نام غذا: سیب پلوی کرمانشاهی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

برای ۵ نفر

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

سیب زمینی: ۲ عدد

برنج: ۳ لیوان

شوید تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری

کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.پیاز را خلالی و در تابه با روغن کم سرخ کنید.

۲.سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و سپس به تابه اضافه کنید. شوید و ادویه ها را به مواد بیفزایید.

۳.برنج را آبکش و سپس با مواد داخل تابه لایه به لایه دم کنید.

۵.کشمش پلویی را بخیسانید، بعد آن را در روغن تفت دهید و روی سیب پلو بریزید.

نکته: بعد از اضافه کردن شوید، حرارت را زود خاموش کنید، چراکه ممکن است شوید تلخ شود.

چطور برای سحری سیب پلوی کرمانشاهی بپزیم؟ + فوت و فن ها

منبع: روزنامه همشهری

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین