چطور برای سحری سیب پلوی کرمانشاهی بپزیم؟ + فوت و فن ها
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: سیب پلوی کرمانشاهی یک غذای قدیمی و محلی است که مواد اولیه آن در دسترس است و تهیه آن یک ساعت بیشتر زمان نمی خواهد.
نام غذا: سیب پلوی کرمانشاهی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
برای ۵ نفر
مواد لازم:
پیاز متوسط: یک عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
برنج: ۳ لیوان
شوید تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.پیاز را خلالی و در تابه با روغن کم سرخ کنید.
۲.سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و سپس به تابه اضافه کنید. شوید و ادویه ها را به مواد بیفزایید.
۳.برنج را آبکش و سپس با مواد داخل تابه لایه به لایه دم کنید.
۵.کشمش پلویی را بخیسانید، بعد آن را در روغن تفت دهید و روی سیب پلو بریزید.
نکته: بعد از اضافه کردن شوید، حرارت را زود خاموش کنید، چراکه ممکن است شوید تلخ شود.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین