روش تهیه دمنوش سیب و دارچین برای سرماخوردگی - خواص دمنوش سیب و دارچین چیست ؟
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - فصل پاییز با زیبایی رنگ هایش و هوای خنک و مطبوعش، زمان مناسبی برای لذت بردن از نوشیدنی های گرم و طبیعی است. در میان دمنوش های فصلی، دمنوش سیب و دارچین جایگاه ویژه ای دارد؛ نوشیدنی ای که هم طعم و عطری بی نظیر دارد و هم فواید زیادی برای بدن به همراه می آورد.
دارچین با خاصیت گرمابخش و ضدالتهابی خود به تقویت بدن در برابر سرما کمک می کند و سیب با آنتی اکسیدان های طبیعی اش باعث بهبود عملکرد گوارش و سلامت قلب می شود. ترکیب این دو ماده، دمنوشی می سازد که هم مقوی است و هم آرامش بخش.
خواص دمنوش سیب و دارچین
۱. تقویت سیستم ایمنی بدن
در فصل پاییز، بدن بیشتر در معرض ویروس ها و سرماخوردگی قرار دارد. دارچین با خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی، به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
سیب نیز سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که سلول ها را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت کرده و مقاومت بدن را افزایش می دهد.
۲. بهبود گوارش و سوخت وساز بدن
ترکیب سیب و دارچین تأثیر مثبتی بر هضم غذا و تنظیم متابولیسم بدن دارد. دارچین به کنترل قند خون کمک می کند و سیب با فیبر طبیعی خود باعث احساس سیری، کاهش نفخ و بهبود حرکات روده می شود.
این دمنوش گزینه ای عالی برای بعد از غذا و کمک به گوارش بهتر است.
۳. سلامت قلب و عروق
سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می کند. از سوی دیگر، دارچین با کاهش التهاب و بهبود گردش خون، سلامت قلب را تقویت می کند.
نوشیدن منظم این دمنوش می تواند به کاهش فشار خون خفیف و بهبود عملکرد قلب کمک کند.
۴. خاصیت ضدالتهابی و ضد استرس
دارچین دارای ترکیبات ضدالتهابی قدرتمندی است که به کاهش دردهای عضلانی و خستگی کمک می کند. عطر گرم و مطبوع دارچین و سیب نیز تأثیر مثبتی بر روحیه دارد و باعث کاهش استرس و ایجاد حس آرامش می شود.
۵. افزایش انرژی و رفع خستگی
دمنوش سیب و دارچین با افزایش گردش خون و بهبود اکسیژن رسانی به سلول ها، انرژی طبیعی بدن را بالا می برد.
این نوشیدنی بدون کافئین، جایگزینی عالی برای چای یا قهوه در عصرهای پاییزی است و خستگی روز را از بین می برد.

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین
تهیه این دمنوش بسیار ساده است و در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می شود.
مواد لازم:
• یک عدد سیب (تازه یا چند تکه سیب خشک)
• یک چوب دارچین (یا نصف قاشق چای خوری پودر دارچین)
• یک لیوان آب جوش
• یک قاشق عسل طبیعی (اختیاری)
روش تهیه:
۱. سیب را به صورت برش های نازک خرد کنید.
۲. سیب و چوب دارچین را در قوری یا قابلمه کوچک بریزید.
۳. آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.
۴. دمنوش را صاف کرده و در صورت تمایل، یک قاشق عسل برای شیرینی ملایم اضافه کنید.
نکته: اگر از سیب تازه استفاده می کنید، پوست آن را جدا نکنید؛ زیرا بخش زیادی از آنتی اکسیدان ها در پوست سیب وجود دارد.
بهترین زمان مصرف دمنوش سیب و دارچین
دمنوش سیب و دارچین را می توانید در عصرهای خنک پاییزی یا بعد از وعده های غذایی میل کنید. این نوشیدنی به رفع خستگی، بهبود خلق وخو و ایجاد حس گرما در بدن کمک می کند.
همچنین نوشیدن آن قبل از خواب باعث آرامش و خوابی راحت تر می شود.
جمع بندی
اگر به دنبال یک نوشیدنی خوش عطر، آرامش بخش و مقوی برای پاییز هستید، دمنوش سیب و دارچین انتخابی عالی است.
این دمنوش طبیعی با ترکیب طعم شیرین سیب و عطر گرم دارچین، بدن را در برابر سرما مقاوم می کند، سیستم ایمنی را تقویت می سازد و به بهبود گوارش کمک می کند.
با هر فنجان از این دمنوش، گرما، سلامتی و آرامش را در فصل سرد تجربه خواهید کرد.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین