نکات حیاتی که هنگام خرید و نگهداری از نان باید بدانید - چه نانی سالم است؟
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - سومین روز از پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار «نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست نان» نامگذاری شده است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، روش خرید و نگهداری صحیح از نان عبارت است از:
- نانی را انتخاب کنید که بیش از حد سوخته یا خمیر نباشد. نان های خیلی تیره یا نیم پز برای سلامت مضر هستند.
- در هنگام خرید حتماً اجازه دهید بخار نان تخلیه شده و سرد شود.
- در زمان انتقال نان به منزل آن را در پوشش پارچه ای قرار دهید.

در این باره:
بهترین نان برای مصرف روزانه ؛ کدام نان برای سلامتی بهتر است؟چرا نان سفید انتخاب مناسبی برای صبحانه نیست؟- در صورتی که بیش از نیاز یک وعده نان خریده اید حتماً نان را قبل از بیات شدن به بُرش های کوچک تقسیم کرده و در کیسه های مخصوص در فریزر نگهداری کنید.
- چند دقیقه قبل از مصرف، نان را از فریزر در آورده و در هوای آزاد نگهداری و یا گرم نموده و مصرف نمائید.
گرم کردن اصولی
استفاده از فر یا توستر برای گرم کردن نان منجمد، مانع از تغییر بافت و کاهش کیفیت آن می شود.
نوع خرید و نگهداری نان نه تنها بر سلامت فردی و خانوادگی اثرگذار است، بلکه در کاهش ضایعات غذایی و ارتقای امنیت غذایی کشور نیز نقش مهمی دارد. توجه به این موضوع می تواند گامی مؤثر در جهت اصلاح الگوی مصرف و ارتقای فرهنگ تغذیه سالم در جامعه باشد.
منبع: ایسنااین خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین