آشنایی با درست کردن دلمه کلم برگ + فوت و فن
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه دلمه کلم برگ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی : ۶۰دقیقه
پخت: ۹۰دقیقه
تعداد: ۱۰نفر
مواد لازم:
کلم برگ: یک عدد بزرگ
گوشت چرخکرده: ۶۰۰ گرم
لپه: ۲۰۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
سبزی دلمه: جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و نعنا ۸۰۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی مایع: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.برگ های کلم برگ را جدا کرده و داخل قابلمه که آب در آن به دمای جوش رسیده بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آبکش کرده و بگذارید تا خوب خشک شوند. در این حین لپه ها و برنج را تا حدی که له نشوند و مقداری خامی داشته باشند، بپزید.
۲.پیاز را ساطوری خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای شود.
۳.مایه گوشتی را با لپه و برنج پخته و سبزیجات خرد شده دلمه و به مقدار دلخواه نمک با هم مخلوط کنید.
۴.در هر برگ کلم دو قاشق غذاخوری از مایه دلمه را بریزید و دلمه را به شکل بقچه بپیچید. بعد دلمه ها را کف قابلمه بچینید و روی آن یک استکان آب ریخته و اجازه دهید تا دلمه ها خوب بپزند.
نکته:
برای تهیه دلمه کلم برگ می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سویا یا گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین