• تیم محتوای وبپیما
  • پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • 6 دقیقه

درست کردن سوپ تره فرنگی ؛ متفاوت ، ساده و خوشمزه

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - خدیجه نوروزی: سوپ تره فرنگی یکی از سوپ های معروف رستورانی است که تقریباً با تمام ذائقه ها سازگار است چون طعم غالبی ندارد و بسیار لطیف و ملایم است.

درست کردن سوپ تره فرنگی ؛ متفاوت ، ساده و خوشمزه

مواد لازم

پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
فلفل تند خشک ۱ عدد
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
تره فرنگی دو ساقه
شیر یک لیوان
پنیر گودا کمی هنگام سرو غذا

طرز تهیه

ابتدا دو عدد پیاز را خلالی کنید و با کره تفت دهید تا کاراملی شود. حواستان باشد زیر حرارت کم باشد تا کره نسوزد. سیب زمینی ها را مکعبی و یکسان برش دهید. سیب زمینی ها را به پیاز اضافه کنید وتفت دهید. در ادامه نمک، فلفل سیاه ، آویشن، جوز هندی و یک عدد کوچک فلفل تند به ترکیب بالا اضافه کنید و تفت دهید. تره فرنگی ها را خرد و به سیب زمینی اضافه کنید. کمی از آب یا آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید ۴۵ دقیقه بپزد. اگر آب مرغ نداشتید می توانید در صورت تمایل از عصاره مرغ یا گوشت هم استفاده کنید. همه مواد را بعد از پخت با گوشت کوب برقی پوره کنید. تست نمک بگیرید.

در ادامه یک لیوان شیر یا یک پیمانه خامه به آن اضافه کنید. دوباره حدود ۱۰ دقیقه روی گاز بگذارید اما حواستان باشد زیر حرارت را کم کنید، شیر نباید بجوشد چون می بُرد و کار خراب می شود. سوپ را سرو کنید و کمی پنیر گودا روی آن بریزید و نوش جان کنید.

درست کردن سوپ تره فرنگی ؛ متفاوت ، ساده و خوشمزه

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین