• تیم محتوای وبپیما
  • پنج شنبه 16 اسفند 1403
  • 4 دقیقه

روش تهیه آلبالوپلو با گوشت قلقلی برای سحری

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: از آتجا که آلبالوپلو با گوشت قلقلی هم کربوهیدرات دارد و هم پروتئین، غذای مناسبی برای وعده مهم سحری در ماه مبارک رمضان محسوب می شود.

نام غذا: آلبالوپلو با گوشت قلقلی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۱۲۰ دقیقه

برای: ۴ نفر

مواد لازم:

برنج: ۳ لیوان

آلبالوی بی هسته: ۲ لیوان

شکر: ۲ لیوان

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.آلبالوهای بدون هسته را با شکر ترکیب کنید و اجازه دهید استراحت کند تا آب بیندازد.

۲.آلبالو و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. اجازه دهید ۳۰ دقیقه به آرامی غل بزند. سپس آن را آبکشی کنید.

۳.برنج را بشویید و در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید.

۴.برنج را با آلبالوی پخته ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

۵.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه ترکیب کنید و ورز دهید. گوشت را به صورت گلوله های کوچک در روغن داغ سرخ کنید.

نکته: برای اینکه آلبالو خمیر نشود حتما آب آلبالو را بعد از پختن جدا کنید.

روش تهیه آلبالوپلو با گوشت قلقلی برای سحری

منبع: روزنامه همشهری

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین