• تیم محتوای وبپیما
  • پنج شنبه 16 اسفند 1403
  • 3 دقیقه

روش تهیه شربت گل محمدی، ضد تشنگی در ماه رمضان

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: شربت گل محمدی جایگزینی سالم برای نوشابه ها و نوشیدنی های صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک می کند

نام: شربت گل محمدی

آماده سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم

شکر: ۲ لیوان

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

آب: ۴ لیوان

طرز تهیه:

۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.

۲. بعد از جوشیدن و خارج شدن عصاره گل ها در آب، آن را از صافی رد کنید.

۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.

۴. وقتی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. بعد از سردشدن در لیوان های مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.

نکته: در مرحله ردکردن از صافی، گل ها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ می شود.

روش تهیه شربت گل محمدی، ضد تشنگی در ماه رمضان

منبع: روزنامه همشهری

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین