روش تهیه شربت گل محمدی، ضد تشنگی در ماه رمضان
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - همشهری آنلاین: شربت گل محمدی جایگزینی سالم برای نوشابه ها و نوشیدنی های صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک می کند
نام: شربت گل محمدی
آماده سازی: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم
شکر: ۲ لیوان
جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری
آب: ۴ لیوان
طرز تهیه:
۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.
۲. بعد از جوشیدن و خارج شدن عصاره گل ها در آب، آن را از صافی رد کنید.
۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
۴. وقتی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. بعد از سردشدن در لیوان های مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.
نکته: در مرحله ردکردن از صافی، گل ها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ می شود.
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین