• تیم محتوای وبپیما
  • دوشنبه 18 فروردین 1404
  • 5 دقیقه

مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است، اما زمانی که مزمن شود منجر به بروز بیماری هایی همچون‬ مشکلات قلبی، اختلالات عصبی و آرتریت می‏ شود، بعضی از مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی هستند که از سلامت کلی بدن حمایت می کند.

این مواد مغذی در مرکبات، آجیل و چای سبز یافت می‏ شود و با خنثی کردن رادیکال های آزاد و تعدیل پاسخ های التهابی به کاهش التهاب کمک می کند، در ادامه به بررسی مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب می پردازیم:

ویتامین C

ویتامین C نوعی آنتی اکسیدان قوی است که رادیکال های آزاد که موجب‬ بروز التهاب می‏ شود را خنثی می‎ کند، همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ایفا می کند و به بدن کمک می کند تا بافت های آسیب دیده را ترمیم کند؛ توت فرنگی و سبزیجات برگ دار سرشار از ویتامین C است.

ویتامین E

ویتامین E از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند و موجب‬ تنظیم پاسخ های التهابی می‏ شود؛ آجیل، دانه ها، اسفناج و آووکادو موبپیماع عالی ویتامین E است که برای بدن بسیار مفید است و التهاب را کاهش می دهد.

پلی فنول ها

پلی فنول ها ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی قوی است، انواع توت ها، شکلات تلخ، چای سبز و روغن زیتون حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند که به کنترل التهاب کمک می کند، همچنین پلی فنول ها از سلامت روده حمایت می کنند و نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کنترل التهاب ایفا می کند.

منبع: عصر ایران

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین