ببینید؛ بلایی که نجویدن غذا بر سر بدن می آورد
دانلود ویدیو
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده می شود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافت های نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربی اند.
منبع: ایسنااین خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین