• تیم محتوای وبپیما
  • چهارشنبه 30 مهر 1404
  • 3 دقیقه

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ ؛ یک ترفند ساده

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - اگر خورش یا سوپ شما بیش از حد چرب شده و ظاهر خوشایندی ندارد، نگران نباشید! با یک ترفند ساده و در دسترس می توانید روغن اضافی غذا را به راحتی بگیرید. تنها با استفاده از یک تکه یخ و ملاقه، می توان چربی های روی سطح خورش را بدون تغییر در طعم غذا جمع آوری کرد.

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ

برای رفع این مشکل نیازی به ابزار خاص یا دور ریختن روغن ندارید. کافی است یک تکه یخ را داخل ملاقه بگذارید و ته آن را به آرامی روی سطح خورش قرار دهید.

با تماس ملاقه سرد با غذا، چربی ها به آن می چسبند و به سادگی جدا می شوند.

این روش سریع، کم هزینه و کاربردی است و بدون تغییر در طعم و کیفیت غذا، خورش شما را خوش ظاهرتر و سالم تر می کند.

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین