• تیم محتوای وبپیما
  • یکشنبه 29 تیر 1404
  • 4 دقیقه

ظروف تفلون بازسازی شده عامل انتقال مواد سمی به غذا

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - دکتر کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولا نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش های استفاده شده غیراستاندارد و نامطمئن اند و در اثر حرارت می توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به هیچ وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه می تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با تأکید بر ضرورت آگاهی رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار می شوند، به طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم اند و استفاده از آن ها به شدت سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، خیرالهی در پایان از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفا از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

منبع: ایسنا

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین