• تیم محتوای وبپیما
  • جمعه 31 مرداد 1404
  • 4 دقیقه

بهترین روش شستن میوه و سبزیجات از نظر یک متخصص مواد غذایی

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - مریم شیرافکن: خوردن میوه و سبزیجات برای سلامت بدن خیلی مهمه، ولی بعضی از اون ها ممکنه باقیمانده سم داشته باشن. برای همین شستن درستشون ضروریه. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، چند نکته ساده و عملی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» داده:

  • سبزیجات برگ دار مثل کاهو و اسفناج: با آب سرد بشویید و با دست خوب مالش بدید.

  • توت ها و میوه های پوست نرم مثل انگور و گیلاس: زیر آب سرد به آرامی حرکت بدید.

  • سیب و گلابی: می شه شست یا کمی در آب خیس کرد.

  • هلو و شلیل: با آب سرد بشویید یا در محلول سرکه (۱ قسمت سرکه و ۳ قسمت آب) خیس کنید.

  • ریشه سبزیجات مثل سیب زمینی و هویج: نیاز به برس زدن دارن.

ابزارهای پیشنهادی برای راحت تر شدن کار:

بهترین روش شستن میوه و سبزیجات از نظر یک متخصص مواد غذایی

  1. برس سبزیجات – برای شستن ریشه سبزیجات مثل سیب زمینی و هویج.

  2. سالادشور (سالاد شوی) – برای شستن سبزیجات برگ دار و توت ها، با حرکت ملایم زیر آب.

  3. ظرف نگهداری میوه و سبزیجات – بعد از شستن، میوه و سبزیجات توش تازه می مونن و دیرتر خراب می شن.

نکته: بعد از شستن، حتماً میوه و سبزیجات رو با حوله خشک کنید تا خراب نشن.

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین