• تیم محتوای وبپیما
  • دوشنبه 20 اسفند 1403
  • 3 دقیقه

این گیاه بدبو کلسترول را کاهش می دهد

به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - سیر یکی از گیاهان دارویی با قدمت طولانی است که از زمان های قدیم در سراسر جهان به عنوان یک ماده غذایی و دارو استفاده می شد. این گیاه دارای خواص بهداشتی فراوانی است و فواید بیشماری برای سلامت، لاغری و گوارشی دارد. سیر حاوی آلیسین، فیبر، ویتامین C، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدان است که به کاهش فشار خون، بهبود گرفتگی عضلات، تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی، و حتی بهبود عملکرد گوارش و سیستم هضمی کمک می کند.

مطالعات نشان می دهند که مصرف عصاره ی سیر در مقدار ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم در روز به مدت ۲۴ هفته به اندازه ی داروهای تجویزی رایج، در کاهش فشار خون مؤثر است.

یک بررسی روی ۳۹ مطالعه به این نتیجه رسید که سیر می تواند سطح کلی کلسترول و کلسترول بد را کاهش دهد.

همچنین عصاره ی سیر می تواند از تجمع پلاک در عروق جلوگیری کند که این موضوع، احتمال ابتلا به سکته و لخته شدن خون را کاهش دهد.

منبع: خبرآنلاین

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.


منبع: همشهری آنلاین