زردچوبه؛ دوست تازه افراد دیابتی برای کاهش وزن
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - مریم شیرافکن: حالا تحقیقات جدید نشان می دهد که یک ادویه همیشگی آشپزخانه می تواند کمک حال افراد دیابتی باشد: زردچوبه و ترکیب فعال آن، کورکومین.
یک مرور سیستماتیک روی ۲۰ مطالعه بالینی نشان می دهد افرادی که روزانه زردچوبه یا کورکومین مصرف می کنند، کاهش وزن، دور کمر، درصد چربی بدن و دور باسن را تجربه کرده اند. جالب اینجاست که اثرات بهتر زمانی مشاهده شد که فرم های با جذب بالا و مصرف طولانی مدت (حداقل ۱۲ هفته) استفاده شده باشد.
کورکومین با مهار تولید چربی در کبد و جلوگیری از تبدیل سلول های پیش چربی به چربی، به سوزاندن چربی ها و افزایش سوخت وساز کمک می کند. عوارض جانبی هم کم و معمولاً خفیف است؛ شامل ناراحتی معده، خارش یا تهوع.
محققان هشدار می دهند که این اثرات ملایم هستند و هنوز تحقیقات بیشتری لازم است، اما این خبر خوبی برای کسانی است که به دنبال روش های طبیعی و ایمن برای مدیریت وزن و دیابت هستند.
پیام اصلی: زردچوبه تنها ادویه ای برای خوش طعم کردن غذا نیست؛ می تواند به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک کند، مخصوصاً اگر درست و مداوم مصرف شود.
منبع:
این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین