وقتی قند حالتان را می گیرد؛ تاثیر مصرف شیرینی بر خلق و خو!
به گزارش سرویس مجله وبپیما به نقل از همشهری - آمریکایی ها به طور متوسط روزانه حدود ۲۷۰ کالری قند اضافی مصرف می کنند. این مقدار حدود ۱۷ قاشق چایخوری در روز و بیشتر از با حد مجاز توصیه شده یعنی حدود ۱۲ قاشق چایخوری در روز یا ۲۰۰ کالری است.
به گفته متخصصان، خوردن گاه به گاه شیرینی یا کلوچه می تواند با افزایش سریع سطح قند خون به شما انرژی سریع (یا قند بالا) بدهد.
پس از آن وقتی سطح قند خون شما با جذب قند توسط سلول هایتان کاهش می یابد، ممکن است احساس اضطراب و نگرانی کنید که به آن «افت ناگهانی قند» هم می گویند.
اما اگر بیش از حد سراغ ظرف شیرینی و آب نبات بروید، قند، تأثیری فراتر از «افت خلق» و خستگی بعدازظهر بر وضعیت روانی تان می گذارد. به گفته متخصصان، مطالعات زیادی تایید می کنند که مصرف زیاد قند و شکر با خطر بیشتر افسردگی در بزرگسالان مرتبط است.
منبع: ایسنااین خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و وبپیما صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع: همشهری آنلاین